Vacature: ervaren webontwikkelaar

Kom jij ons team versterken?

Door René Dings op 7 oktober 2020  |  nieuws

We zijn op zoek naar een ervaren webontwikkelaar die bij Tremani aan uitdagende projecten wil werken en samen met ons handige webapplicaties wil ontwikkelen. 

Wie zoeken we?

We zoeken een senior PHP-programmeur die mooie en solide code schrijft, die zelfstandig ingewikkelde projecten draait, die op een positieve manier de leiding neemt, die altijd gaat voor kwaliteit, en die op een slimme manier beslissingen neemt. Iemand die in een team wil meewerken in het hele ontwikkeltraject, van allereerste ontwerp tot aan oplevering en ondersteuning. Die uitgebreide ervaring heeft met PHP, frameworks (bij voorkeur Yii), MySQL en JavaScript, met unit-testing en test-driven development. Die graag actief met onze klanten meedenkt en ze kan adviseren en overtuigen. En die goed kan samenwerken met onze andere ontwikkelaars en ontwerpers. We waarderen eigen inbreng, ideeën en innovaties, en we vinden inzet en inzicht belangrijker dan een afgeronde opleiding. Een afgeronde opleiding (technische) informatica is overigens wel een pré, we zijn op zoek naar aantoonbaar HBO+/WO-denkniveau. 
Als je in meer detail wilt weten wat het werk precies inhoudt, hoe flexibel de uren zijn, waar je kan werken (thuis bv), wie je collega's zijn, hoe het team in elkaar steekt en aan welke projecten je zou kunnen werken, bel of mail dan even voor een oriënterend gesprek met Luuk Platschorre (telefoon: 015–2840829)

Heb je nog niet zo veel ervaring? We zoeken ook een junior webontwikkelaar!

En wie zijn wij?

Bij Tremani ontwikkelen we met veel plezier handige websites, online informatiesystemen en apps. Dat doen we in een informele sfeer met een enthousiast team van ontwerpers, ontwikkelaars en interactiedeskundigen. Met een goed ontwerp zorgen we ervoor dat de interface mooi en duidelijk is. Met inzet van de juiste techniek zorgen we dat alles veilig en betrouwbaar werkt. En we zorgen er samen voor dat ieder product dat we ontwikkelen prettig is in het gebruik.

Daarbij hebben we:

  • uitdagende en afwisselende projecten
  • een team met fijne collega’s 
  • gezellige en lekker lunch uit eigen keuken, zodra dat weer kan
  • salaris conform je ervaring en BNO-richtlijnen, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • een douche, als we weer op kantoor zitten (voor na het sporten of als je eigen douche kapot is...)
  • goede thuiswerkmogelijkheden, laptop / scherm / bureaustoel / werkplekbenodigheden wordt geleverd waar nodig
  • goede bereikbaarheid met fiets, openbaar vervoer en auto

We werken graag aan betekenisvolle projecten. We ontwikkelen heel afwisselende producten voor onze klanten, maar we werken vaak op het gebied van onderwijs, duurzaamheid en zorg. 

Contact

Is dit wat voor jou? Of vind je het interessant maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met Luuk Platschorre (telefoon: 015–2840829) om te kijken of je hier je kostbare tijd moet insteken ... vaak weet je dan in een kwartier of het wel of niet past. Mailen mag natuurlijk ook! En als je al gelijk interesse hebt, stuur dan als de wiedeweerga je sollicitatie met cv en motivatie naar talent@tremani.nl t.a.v. Luuk Platschorre.Meld u aan voor onze nieuwsbrief