Vacature: junior webontwikkelaar

Kom jij ons team versterken?

Door Luuk Platschorre op 23 december 2019  |  nieuws

Zoek je een slimme (bij)baan waarin je je verder kunt ontwikkelen? Hou je ervan om moeilijke vraagstukken om te zetten naar vriendelijke oplossingen voor de gebruiker? Kom dan werken bij Tremani!

Wat ga je doen?

Je gaat in wisselende teams met enthousiaste experts op het gebied van web development, interactie en design samenwerken aan mooie projecten. Wij ontwikkelen online producten op het gebied van onderwijs, zorg en duurzaamheid. Je bouwt mee aan websites, online informatiesystemen en apps voor onze klanten en zal onze helpdesk ondersteunen bij het behandelen van tickets. Je kunt deelnemen aan onze competentieteams, waaronder de teams programmeren, security, front-end of usability. Zo blijf je jezelf ontwikkelen. We staan altijd open voor je eigen inbreng en ideeën.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een junior web developer met een IT-opleiding op HBO/WO-niveau, die zich bij ons verder wil ontwikkelen. Met aantoonbare programmeerervaring met populaire programmeertalen zoals PHP en Javascript. Kennis van PHP-frameworks, zoals Yii, Symfony of Laravel is een pre. Heb je ervaring met geautomatiseerd testen? Dat zou helemaal mooi zijn. We vinden inzicht en ervaring belangrijker dan een afgeronde opleiding. Ben je nog bezig met je studie? Wij zijn flexibel in het aantal uren dat je kan komen werken.

En wie zijn wij?

Bij Tremani werken we graag aan betekenisvolle projecten die uitdagend en afwisselend zijn. Dat doen we in een fijn, collegiaal team. Samenwerking is bij ons heel belangrijk. De gebruiker staat bij ons centraal: bij alles wat we maken - een website, een informatiesysteem of een app - zorgen we voor een optimale gebruikerservaring. We zijn goed in de grotere, complexere projecten die veel maatwerk nodig hebben.

Interesse?

Mail dan je sollicitatie naar talent@tremani.nl t.a.v. Luuk Platschorre. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd even bellen! (telefoon: 015–2840829)

Meld u aan voor onze nieuwsbrief